Szkolenia
Wyszukiwarka szkoleń
Katalog szkoleń
BHP i PPOŻ.
Pierwsza pomoc
Ochrona środowiska
Zawodowe
Prawo pracy
Kadry i płace
E-learning
Dofinansowania
Projekty unijne
Outsourcing
BHP i PPOŻ.
Kadry i płace
Ochrona środowiska
Szkolenia
Doradztwo
BHP i PPOŻ.
Ochrona środowiska
Opracowania środowiskowe
Audyty środowiskowe
Pomiary
Ślad węglowy
Raport ESG
Cyberbezpieczeństwo
Prewencja ZUS
Prawo pracy
Zarządzanie bezpieczeństwem
O firmie
Historia i misja
Zespół zarządzający
Kariera
Polityka prywatności
Standardy ochrony małoletnich
Kontakt
Aktualności i poradniki
Aktualności
Poradniki BHP
Słownik BHP
Magazyn SEKA
Panel Klienta
Szkolenia
Wyszukiwarka szkoleń
Katalog szkoleń
BHP i PPOŻ.
Pierwsza pomoc
Ochrona środowiska
Zawodowe
Prawo pracy
Kadry i płace
E-learning
Dofinansowania
Projekty unijne
Outsourcing
BHP i PPOŻ.
Kadry i płace
Ochrona środowiska
Szkolenia
Doradztwo
BHP i PPOŻ.
Ochrona środowiska
Opracowania środowiskowe
Audyty środowiskowe
Pomiary
Ślad węglowy
Raport ESG
Cyberbezpieczeństwo
Prewencja ZUS
Prawo pracy
Zarządzanie bezpieczeństwem
O firmie
Historia i misja
Zespół zarządzający
Kariera
Polityka prywatności
Standardy ochrony małoletnich
Kontakt
Aktualności i poradniki
Aktualności
Poradniki BHP
Słownik BHP
Magazyn SEKA
Panel Klienta
seka
Słownik BHP
MARKETING
Powrót
MARKETING
- proces społeczny, zarządczy i handlowy, dzięki któremu konkretne osoby i grupy otrzymują to, czego potrzebują poprzez tworzenie, oferowanie i sprzedaż (wymianę) posiadających wartość produktów.
Sprawdź także
SPRZĘT POMOCNICZY
- to środki mające na celu ograniczenie zagrożeń i uciążliwości związanych z ręcznym przemieszczaniem przedmiotów, ładunków lub materiałów oraz ułatwienie wykonywania tych czynności; do środków tych zalicza się w szczególności: pasy, liny, łańcuchy, zawiesia, dźwignie, chwytaki, rolki, kleszcze, uchwyty, nosze, kosze, legary, ręczne wciągniki i wciągarki, krążki i wielokrążki linowe, przestawne pochylnie, taczki i [...]
HAACP
- system analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Point), zwany "systemem HACCP" - postępowanie mające na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności poprzez identyfikację i oszacowanie skali zagrożeń z punktu widzenia jakości zdrowotnej żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów procesu produkcji i obrotu żywnością; system ten ma również [...]
DPPL ZŁOŻONY Z NACZYNIEM WEWNĘTRZNYM Z TWORZYWA SZTUCZNEGO
– to DPPL składający się z elementu konstrukcyjnego w postaci sztywnej osłony zewnętrznej wokół naczynia wewnętrznego z tworzywa sztucznego oraz z wyposażenia obsługowego i urządzeń manipulacyjnych. Jest on tak wykonany, że po złożeniu naczynie wewnętrzne i osłona zewnętrzna tworzą nierozdzielną jednostkę, która jako całość będzie napełniana, składowana, przewożona i opróżniana. Według oświadczenia rządu polskiego z [...]